Jom jenguk!

Tuesday, January 7, 2014

TERKINI! Stok yang available (8 Jan 2014)

Assalamualaikum!

Available stock pada masa ini ialah:

Kurma Madu Yuta
Kurma Safia Bertangkai
Chocodate GiftBag 180g

Hubungi:

FAIROL 012-232 8437 
untuk info lanjut!

Sunday, January 5, 2014

Jalapeno Cheese Powder



Hanya bancuh dengan air panas dan sedia dimakan bersama potato wedges mahupun fries!

Kelebihan Cheezy Cheese kami:
- Dipek dalam PEK ALUMINIUM utk memelihara kualitinya!
- Paling best! Ia BERZIPLOC utk memudahkan penyimpanan!
~~~~~
1 pek = RM15
2 pek = RM25
3 pek = RM35

* tidak termasuk kos pos
~~~~~

Hubungi: Fairol (012-232 8437)
Jemput like Page: DatesNsuch

Monday, November 25, 2013

Cheese Powder

Alhamdulillah,

Produk baru bakal diperkenalkan di blog ini.. 


Stay tuned! :)

Mohd Fairol
012-232 8437

Monday, July 22, 2013

Lelong! Lelong! Stock Clearance!

Assalamualaikum!

Kami nak buat JUALAN PENGHABISAN STOK! 
Kurma yang dilelong ialah KURMA SAFIA BERTANGKAI.


NORMAL PRICE RM14 SEKOTAK

SEKARANG RM11 SAHAJA SEKOTAK!!

TAWARAN BERLANGSUNG SEMENTARA STOK MASIH ADA!
SEGERA DAPATKAN. JANGAN TERLEPAS!!


Hubungi:
Fairol
012-232 8437

Saturday, June 29, 2013

Pitted Prune Yusuf Taiyoob - sesuai sebagai snek sihat

Assalamualaikum..

Selain pelbagai jenis kurma, Yusuf Taiyoob juga menawarkan pitted prune (prune tanpa biji) yang sangat lazat. Kami sendiri sangat sukakannya apatah lagi jika dimakan sejuk-sejuk. Sedar-sedar dah abis sepeket. Hehe..

Jom dapatkannya sebelum kehabisan stok!

Hubungi Fairol di 012-232 8437 untuk tempahan. Terima kasih atas sokongan anda. Kami sangat menghargainya :)

Thursday, June 13, 2013

Stok kurma semakin susut! Cepat buat tempahan!

Bismillahirrahmaanirrahim..

Syukur di atas rezekiNya. DatesNSuch menerima tempahan kurma Yusuf Taiyoob dari serata tanah air. Boleh dikatakan ramai juga customer dari Sabah & Sarawak yang tidak ketinggalan mendapatkan kurma Yusuf Taiyoob daripada DatesNSuch.

Nampaknya semakin dekat Ramadhan, semakin tak menang tangan kami dibuatnya. Kurma pun semakin kehabisan stok di gudang Yusuf Taiyoob. Antaranya Mariami yg sudahpun habis, walaupun Yusuf Taiyoob telah mengambil 2 kontena utk tahun ini!! Oleh itu anda yg ingin mendapatkan kurma Yusuf Taiyoob, jgn berlengah lagi ok. Segera hubungi kami DatesNSuch utk dapatkan kurma secara runcit mahupun borong. Harga pastinya yang terbaik..setanding kualitinya ;)

Walaubagaimanapun kami ingin mengucapkan jutaan terima kasih atas kepercayaan dan sokongan anda yg telah membeli daripada kami. Harap berpuas hati dengan layanan dan servis yg diberikan. Mohon maaf di atas sebarang kekurangan di pihak kami.

P/s: Saksikan aksi si cilik yang bukan main sibuk membantu ayahnya repack kurma untuk customer tersayang.

Fairol
H/p: 012-232 8437

Saturday, May 25, 2013

Baru Restock! Cepat..cepat!!

Bismillaahirrahmaanirrahim..

Alhamdulillah.. Dah beberapa kali restock kurma.. Bagi peminat kurma, jgn lepaskan peluang utk dapatkan kurma Yusuf Taiyoob drp kami!

Bulan Rejab ni elok sangat nak puasa sunat..ibu2 mengandung pun bagus amalkan kurma..ibu menyusu juga x ketinggalan..terlalu banyak khasiat kurma ni.

Cepat hubungi Fairol di nombor 012-232 8437 utk tempahan anda! ;)